Navijač Grckog AEK-a preminuo nakon sukoba s Hrvatskim navijacima

 

Navijač Grckog AEK-a preminuo nakon sukoba s Hravatskim navijacima  



NAVIJAČ AEK-a (29) preminuo je nakon sukoba s Hrvatskim BBB-ima i drugim grčkima navijačima u Ateni, tvrde grčki mediji Gazzetta i Sport24. Podsjetimo, unatoč zabrani prisustva gostujućih navijača na utakmicama trećeg pretkola Lige prvaka između aktualnog hrvatskog prvaka Dinama i grčkog AEK-a, dio navijača zagrebačkog kluba doputovao je u Atenu, gdje će se danas u 20:45 odigrati prva utakmica.

Gazzetta piše da je navijač preminuo nakon uboda oštrim predmetom. Grčki medij navodi da je hitna pomoć prebacila mladića u bolnicu, gdje su se liječnici borili kako bi mu spasili život. Uz njega je ondje bilo još nekoliko ozlijeđenih navijača, dok je njih šest "u očaju, držeći se za lice i stalno pričajući na telefon", čekalo da vide što će se dogoditi s pripadnikom njihove skupine, navodi Gazzetta.

Grčki medij opisuje da su ozlijeđeni navijači bili rašireni i po krevetima u hodnicima, a "vrata operacijske sale stalno su se otvarala i zatvarala". Među ozlijeđenima bilo je Grka i Hrvata, ističe Gazzetta, navodeći da je u Atenu došlo više od 150 hrvatskih navijača.

Grci objavili detalje događaja

Gazzetta je objavila kako su navijači Dinama organizirano, u koloni automobila, stigli u Grčku. Prema njihovim policijskim izvorima, navijači su uočeni i za njih je bilo spremno osiguranje, "no čini se da su se organizirali jer su se razbježali po dolasku u grad".

Gazzetta tvrdi da su hrvatski navijači oko 23 sata došli do AEK-ova stadiona, koji nosi naziv OPAP Arena, i ondje napali navijače AEK-a. Gostujući navijači navodno su pokušali upasti i na stadion, u čemu nisu uspjeli, tvrdi enwsi.gr.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Rusija spremna da pomogne Srbiji u stvaranju visokomobilnih oruzanih snaga izjavio sef Federalne sluzbe za vojno-tehnicku saradnju

"SRBIJI I MAĐARSKOJ BI TO BIO POVOD ZA RAT" Orban o dizanju u vazduh Severnog toka: Odmah smo stavili to do znanja

Još jedna pucnjava tokom noći na Kosovu: Krijumčari pucali na policajce, petoro uhapšenih